Beauty Gremlins
Beauty Gremlins

Beauty Gremlins

Beauty Gremlins

Dovoľte mi ,aby som Vám krátko predstavila našu CHS Beauty Gremlins.Prvá Bostonka Anna-Mary Victory k nám prišla v r.1996 a odvtedy sme celá rodina prepadli tomuto očarujúcemu plemenu.Máme CHS Beauty Gremlins a veľmi jasne si pamätam na náš prvý vrh ,že sme snáď celý mesiac ani TV nepozerali,čo sme boli tak uchvátený tými milými čiernobielymi guličkami.Odvtedy prešlo veľa rokov a naše šteniatka majú milujúce rodiny od Ruského Tomska po Canadské Toronto:-)Priebežne počas roka mávame šteniatka, snažíme sa odchovávať zdravé potomstvo na zdravotne testovaných rodičoch,(pately od certifikovaneho vet.,oči DNA JHC,cardio )nájsť im milujúce rodiny a udržiavať dlhoročný kontakt.

Naše psy

  • Momoa´s Double in Beauty Gremlins

    Momoa´s Double in Beauty Gremlins

    Momo :-) menší typ Boston Teriera,do 7 kg...ale velmi kompaktný pes,s krasnym pohybom,zuby vzhľadom na jeho vah.kategoriu excelentne a rovno...
    Momo :-) menší typ Boston Teriera,do 7 kg...ale velmi kompaktný pes,s krasnym pohybom,zuby vzhľadom na jeho vah.kategoriu excelentne a rovnomerne vyrastene 6+6 a tesny predkus,ako káže štandard plemena....Momo má príjemnú priateľskú povahu,nieje agresor,ale po hlave si skákať nenechá ,aj keď je menší typ psa.Je tmavo žihaný,takmer čierny.
  • Papageno Beauty Gremlins Limited Edition

    Papageno Beauty Gremlins Limited Edition

    Papi-menší psík do 7 kg,velmi príjemneho typu hlavy a výrazu, predkus v norme,6+6,velmi milej povahy,pásikovanej farby,s peknými bielymi zna...
    Papi-menší psík do 7 kg,velmi príjemneho typu hlavy a výrazu, predkus v norme,6+6,velmi milej povahy,pásikovanej farby,s peknými bielymi znakmi,zdravy typ BT so skvelou povahou!
  • NAZGUL RINGWRAITH BEAUTY GREMLINS

    NAZGUL RINGWRAITH BEAUTY GREMLINS

    Veľmi pekný ,vyšší pes,elegantný,zdravý a športový typ,s bezproblémovým dýchaním,milá povaha :-)
Výhody nákupu cez Chovatelskestanice.sk?

Výhody nákupu cez Chovatelskestanice.sk?

Záruka kúpy čistokrvného jedinca. Preukaz pôvodu, dohľadateľné predchádzajúce generácie a overené recenzie na chovateľské stanice.

Prezentácia chovateľa

Prezentácia chovateľa

Možnosť prezentácie chovateľskej stanice. Vytvorenie profilu s fotografiami a inzerátmi odchovov. Možnosť pridania recenzii od majiteľov šteniat.

Predaj šteniat s PP

Predaj šteniat s PP

Inzercia šteniat iba s preukazom pôvodu od dohľadatelných chovateľských staníc. Šteniatka po testovaných rodičoch.

Prehľad chovných jedincov

Prehľad chovných jedincov

Jedinečne miesto kde môžete okrem šteniatok inzerovať aj svojich chovných psov. Prehľad o testoch, počte krytí a výstavných úspechov krycieho psa.