Radena Slovakia
Radena Slovakia

Radena Slovakia

Galanta, Slovensko

Radena Slovakia

Sme jedna z najstarších chovateľských staníc chrtov na Slovensku. Našu chovateľskú stanicu založil už v roku 1977 môj otec Ing. Milan Bočák ešte pod názvom RADENA a od jej počiatku až do dnešného dňa sa špecializujeme výhradne na chov výstavných a hlavne dostihových chrtov.
Začali sme s chovom Afgánskych chrtov, ktorých sme v našej chovateľskej stanici chovali v rokoch 1977 - 1995. Celkovo sme odchovali 4 veľmi úspešné vrhy Afgánskych chrtov.
Od roku 1984 až do roku 1995 sme našu chovateľskú skúsenosť rozšírili aj plemeno Whippet, kde sa nám podarilo odchovať 3 veľmi kvalitné vrhy, ktorých potomkovia sa dodnes objavujú na výstavách a dostihových dráhach.
Od roku 1993 sme začali chovať kráľov dostihových drách Greyhoundov, až do roku 2008.
V roku 2012 sme po menšej chovateľskej odmlke obnovili našu činnosť a rozšírili sme naše chrtárske skúsenosti o plemená Taliansky chrtík a Barzoj. V roku 2013 sme požiadali o obnovenie registrácie našej chovnej stanice a od mája 2013 fungujeme pod názvom RADENA SLOVAKIA.
Chrty sú od prírody v prvom rade lovci a dnes oduševnení športovci s krásnym štíhlym a ušľachtilým telom. Cieľom našej chovateľskej stanice vždy bolo, je a aj bude predovšetkých chovať a odchovať špičkových jedincov jednotlivých plemien, ktoré sú zamerané nie len na krásu, ale aj športový výkon. Sme chovateľská stanica, ktorej cieľom nie je odchovať čo najviac vrhov, ale možno menej, no o to úspešnejších a hlavne zdravých jedincov.

Viac tu: https://www.radena-slovakia.net/o-nas/

Výhody nákupu cez Chovatelskestanice.sk?

Výhody nákupu cez Chovatelskestanice.sk?

Záruka kúpy čistokrvného jedinca. Preukaz pôvodu, dohľadateľné predchádzajúce generácie a overené recenzie na chovateľské stanice.

Prezentácia chovateľa

Prezentácia chovateľa

Možnosť prezentácie chovateľskej stanice. Vytvorenie profilu s fotografiami a inzerátmi odchovov. Možnosť pridania recenzii od majiteľov šteniat.

Predaj šteniat s PP

Predaj šteniat s PP

Inzercia šteniat iba s preukazom pôvodu od dohľadatelných chovateľských staníc. Šteniatka po testovaných rodičoch.

Prehľad chovných jedincov

Prehľad chovných jedincov

Jedinečne miesto kde môžete okrem šteniatok inzerovať aj svojich chovných psov. Prehľad o testoch, počte krytí a výstavných úspechov krycieho psa.